Популярний вже далеко не перший десяток років український співак 55-річний співак Віктор Павлік продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами із зоряного життя. Цього разу Віктор опублікував фото зі своїм 3-х місячним сином Михайлом. Знімок швидше за все зробила юна дружина співака Катя, яка разом з чоловіком і дитиною знаходяться в Туреччині.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Павлика в мережі Instagram.

Віктор Павлік з сином, фото: Instagram
Віктор Павлік з сином, фото: Instagram

"Слава Богу!", - коротко підписав публікацію Віктор Павлік.

Точно не зрозуміло, чому саме радіє співак або може він просто звернувся до Всевишнього з такими словами шанування. Однак на опублікованих кадрах можна помітити, що Віктор Павлік взяв малюка на руки і зробив фото на тлі басейну, мабуть, розташованого на базі відпочинку в Туреччині.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо зі слів Катерини, що ця подорож стала першою "вилазкою" подружжя за кордон з малюком. Правда, курортний дебют маленького Михайла пройшов зовсім не гладко-малюк вередував і багато плакав, практично не спав, а Катерині було дуже важко заспокоїти синочка, і вона сама перебувала на межі зриву. Однак пізніше всі прийшли в норму, і мати, і дитина.

До слова, музикант і його дружина завели для сина окремий аккаунт в Instagram. На одному з перших фото Міша позує на руках у тата в холі готелю.

"Я вперше летів літаком, і у мене було дуже багато вражень. А потім ми приїхали в незнайоме місце. Так багато всього нового, я навіть не встигаю все розглядати. Як добре, що моя матуся і тато вчасно зрозуміли, що мені спокійніше у них на ручках. Скоро я звикну і буду частіше лежати в колясочці сам. Але коли я на ручках, я дуже щасливий і мені все подобається навколо", — "розповів" про свої перші емоції Михайло Павлік.

Раніше повідомляли, Катя Репяхова навчила синочка позувати краще, ніж Віктор Павлік.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік перетворився на "султана" в Туреччині: Роксолана поруч.

Знай.uа писав, у Дзідзьо, Остапчука і Зіброва дізналися, хто ніколи не дозволить жінці заплатити на побаченні: "Продай велосипед або курку, але будь гідним".