Зірка популярного телесеріалу "Татусеві доньки", 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова, яка нещодавно стала мамою, поміркувала про сучасних людей.
Про це Єлизавета Арзамасова написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 980 тисяч осіб.
Актриса зазначила, що кожен з нас практично 24\7 знаходиться з телефоном в руках і все фотографує. Багато хто навіть перед тим, як з'їсти обов'язково фотографують їжу, і таке документування свого життя вже стало її частиною.

Фото зі сторінки Лізи Арзамасової
Фото зі сторінки Лізи Арзамасової

" Ми - перше повністю, в найдрібніших деталях, задокументоване покоління! Ніякий інший відрізок життя людей до нас не був так яскраво представлений. Якщо в розкопках (реальних або мережевих) через 1000 років знайдуться всі ці фото і відео, то про нас можна зрозуміти і розповісти - все! Що ми любили, над чим сміялися, які стандарти краси нам нав'язувалися, що ми намагалися перебільшити або приховати", — розповіла Ліза.

Актриса вважає, що навіть фотошоп відмінно вписується в характеристику нашого покоління. При цьому Арзамасова зазначила, що якщо раніше, подорожуючи країнами і містами, люди розглядали вікна будинків і квартир, то тепер всі хочуть подивитися на людей, яких ми так звикли бачити на фото.

"Уважний глядач по фото до цієї публікації легко може навіть рік, в який вона була зроблена, визначити по моделі телефону. І знаєте, мені здається, що це диво! Так яскраво і точно бачити весь світ і його найдрібніші деталі і самі величезні явища - це привілей! 😍 Природне бажання залишити якісь інтимні моменти для себе в такій відкритості здаються ще більш нормальними. Навіть по "закритості" можна зробити свої висновки", підсумувала вона.

Як повідомляв Знай.ua , Ліза Арзамасова з "татових дочок" після народження сина схопилася за меч: "Ось як стають Джедаями"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав, Ліза Арзамасова з "татових дочок" показала новонародженого сина: "Своє кіно"