Олег Винник показав відеозапис з концерту у Львові. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак і улюбленець тисяч жінок Олег Винник регулярно змушує серця своїх прихильниць битися сильніше, викладаючи подробиці свого життя і творчість.

2 жовтня Олег Винник виступив у Львові. Український співак надав програму"шалене кохання". Кадри з цього виступу він опубилковал на своїй Instagram-сторінці.

ще один історичний день в нашу скарбничку!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На відеозаписі можна побачити, як Олег Винник дякує львів'янам, частину його програми. Примітно, що він продемонстрував кадри, на яких виконав одну зі своїх композицій в емоційному рок-стилі.

Круте відео!З гарячою🔥любов'ю зустрів Вас-Львів!Молодці!"; "Олег, ви просто супер💯 💯 💯!!! Спасибі вам за вашу творчість!!! Успіхів, процвітання, удачі🥰 🥰 🥰 💯!!!"; "Ось це Доброго ранку👍 круте видио. Львів у полоні-і це все завдяки Вам Олег Анатолійович. Хоч і непросто все було. Бажаю Вам міцного здоров'я, бережіть себе, і голос будь ласка.🙏 Аншлагів в кожному місті. Любим. Подумки з Вами . Божої допомоги .🙏❤️🤗
, - пишуть фоловери під відео.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.