Оксана Байрак показала неймовірно жіночне фото. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська актриса, режисер, сценарист, продюсер і телеведуча Оксана Байрак не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч осіб.

9 жовтня 57-річна жінка опублікувала фотографію. Обличчя Оксани Байрак закрила красива діадема, а на тілі її можна помітити синю футболку з відкритими плечима і глибоким декольте. На фото можна побачити, що вона прекрасно виглядає до свого віку.

Ви зможете розпізнати свого чоловіка в натовпі? ...... - Так, безумовного. Мого в натовпі не буде... PS. Всім-індивідуальностей. Нічний. І-не тільки🤗 🤗 🤗 😍 🔥
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Багато відзначили форму актриси і режисера.

Тебе завжди треба читати❤️"; " вам дуже завжди йде Східний образ!"; "Від краси =втрата сну😍 😍"; гаряче 🔥 однак
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.