Сьогодні вночі, 10 жовтня 2021 року, в Лас-Вегасі, США, відбулася подія, за важливістю не поступається бою Олександра Усика і Ентоні Джошуа.

На арені "Ті-Мобайл" між собою зустрілися, в третьому реванш-бою, 35-річний Деонтей Вайлдер — Американський екс-чемпіон світу за версією WBC — і 33-річний непереможений британець Тайсон Ф'юрі.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, фото:boxingscene
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, фото:boxingscene

Поєдинок завершився перемогою "цигана", який спритним ударом відправив у нокаут Деонтея в 11 раунді і тим самим захистив титул чемпіона. Хоча початку бою нічого не говорило про тотальну домінацію Тайсона Ф'юрі.

У третьому раунді американець побував у неприємному нокдауні, але вже в наступному там опинився і Тайсон Ф'юрі - двічі. Вже згодом, британець нарощував перевагу і прийшов до перемоги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тайсон Ф'юрі, фото: Gettyimages
Тайсон Ф'юрі, фото: Gettyimages

Тепер на його рахунку 32 поєдинки з усіма перемогами, крім однієї нічиї. А ось Деонтей Вайлдер записав на свій рахунок другу поразку з 45 боїв. 41 з них були переможними і один нічийний.

Перша їхня зустріч відбулася ще три роки тому, в грудні 2018 року, коли судді зафіксували нічию. Але вже в 2020 році, в лютому Тайсону вдалося відібрати чемпіонський пояс WBC, відправивши американця в нокаут.

Нагадаємо, Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар

Як повідомляв "Знай.ua", "Чемпіон, ти надихаєш": Хабіб Нурмагомедов і Кріштіану Роналду зустрілися заради битви поглядів

Знай.ua писав, на Олександра Зінченко накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "Коли з Кадировим..."