Популярний український співак, чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес вперше розповів про смерть батька та зізнався, як пережив цей важкий момент, проекту «Життя відомих людей» на каналі «1+1». Для виконавця це був дуже непростий період.

Коли співакові було 22 роки, його тата раптово не стало. Причиною смерті 50-річного чоловіка став інсульт.

«Отак-то швидко. Він був у мене спортсмен, і взагалі качок… Він приїхав на обід і їв, і по телевізору був святковий концерт, де я співав… і він впав», - згадує нелегку подію виконавець.

Хлопець важко пережив втрату, рятувався роботою – саме мав їхати на гастролі.

«Найстрашніше - це видаляти номер телефону. Ось тут тебе розриває. Ти видаляєш людину зі свого життя», – зізнався артист.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях до інтерв’ю фанати співака діляться власними переживаннями з приводу смерті близької людини.

«Це дійсно страшно, коли видаляєш номер людини, якої вже немає і не буде», «Я не видалила, і номер мами вже віддав МТС іншій людині», «Я вже п’ять років не можу видалити номер телефону мами», - зізнаються глядачі.

Нагадаємо, що Володимир Дантес втратив романтику і "збудився" в поїзді: "Як почати це кусати". Володимир Дантес поскаржився на втрату романтики нинішнім поколінням.

Раніше Знай писав, що Володимир Дантес перетворився на брутального Даміано з Maneskin заради дівчат: "Хто буде?"

Також Знай повідомляв, що Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою. Володимир Дантес зібрався розповісти все.