Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка просто обожнює публікувати свої знімки, в яких демонструє свою коронну фішку - шпагат, продовжує ділитися про себе все новими й новими фактами.

Цього разу наші читачі дізнаються, що 45-річна балерина любить іноді з'їсти десерт, і не просто "солоденьке", а справжній кулінарний шедевр.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Хочете дізнатися всю правду про солодощі в моєму раціоні? Ви знаєте, що публічне життя накладає певні обмеження на харчування. Так ось, перший факт про мене - солодощі я не використовую в своєму раціоні, хоч і дуже люблю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але вся моя команда і сім'я обожнює і їсть солодке, тому щоб їх порадувати я вже який рік замовляю солодощі додому. Для мене важливо, щоб після їжі, а тим більше після вживання солодкого не було відчуття тяжкості. Мої близькі підсіли на ягідні і сирно-творожні десерти. А мої фаворити вже який рік - італійські каннолі на основі сиру Рікотта, класичний чізкейк з сирного сиру і ніжна "Анна Павлова" з ягодами малини.

Нещодавно відкрила для себе мексиканський соус Гуакамоле з авокадо HAAS-ідеальний склад для сніданку! А ще, всі десерти в шоковому заморожуванні, зберігаю в морозильній камері і дістаю незадовго до подачі: неймовірно зручно.", - пише Анастасія Волочкова.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що балерина опублікувала кілька знімків зі своїми "солодощами". Так, на першому знімку можна побачити саму Волочкову на своїх сходинках в особняку, під її традиційним шпагатом можна побачити десерти, а вже на другому видно безпосередньо самі смаколики.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода вся в чорному перетворилася на готичну леді: "Розкішна".

Як повідомляв Знай.uа, меню Серени Вільямс: топ продуктів для вічної молодості від зірки тенісу.

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова розповіла про незабутню ніч після "виключення" Instagram: "Нових псів собі в будинок".