Вчора, 9 жовтня 2021 року, збірна України здобула свою першу і дуже важливу перемогу на відбірковому етапі Чемпіонату світу з футболу.

У матчі проти Фінляндії, на виїзді, забили Андрій Ярмоленко і Роман Яремчук, А виконуючий обов'язки головного тренера Олександр Петраков, з посмішкою на обличчі і з усією серйозністю в очах, підвів підсумки цього поєдинку.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Спочатку він зазначив, що вже всіма думками знаходиться в матчі з Боснією і Герцеговиною, який відбудеться вже у вівторок, 12 числа.

"Ця перемога не буде нічого не коштувати, якщо ми не переможемо у Львові. Так що я всією головою вже в майбутньому матчі з боснійцями", - додав він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Його влаштовує склад, в якому збірна провела вчорашній поєдинок. Він оптимальний, на його думку, на даному етапі. Його також порадувало і те, що Андрій Ярмоленко вперше забив з правої ноги, він був лідером і тягнув всю команду.

Збірна України, скріншот: Instagram
Збірна України, скріншот: Instagram

Про пропущений гол Олександр Петраков висловився так, що всі футболісти були засмучені через пропущений м'яч. А ось капітану довелося важко - він отримав кілька болючих ударів і грав стільки, скільки міг. Але ось повністю відсвяткувати цю перемогу не вийде, в думках тренера відразу ж забути про це і сфокусуватися на майбутньому поєдинку.

Нагадаємо, Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Зінченко замість колискової включив доньці футбольний матч: заснула без задніх ніг

Знай.ua писав, головне за ніч: Україна може "приватизувати" шматочок Місяця, деталі держбюджету-2022, перемога над Фінляндією і прихід морозів