17 вересня 2021 року світ побачив шикарний південнокорейський трилер Хван Дон Хека під назвою "Гра в кальмара".

Зараз, через кілька тижнів після виходу, серіал можна з повною впевненістю називати всесвітнім хітом, бо тепер він займає першу позицію на Netflix за переглядами, обігнавши іспанських грабіжників з "Паперового будинку". Але найголовніше - визнання суспільства, обговорення і так званий хайп.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

"Гра в кальмарах" з'являється в безлічі відео і публікаціях у всіх соціальних мережах, включаючи Instagram і TikTok. Користувачі діляться кумедними моментами, пов'язаними з тією чи іншою деталлю серіалу. Хтось створює нові божевільні теорії, а хтось повторює ігри в реальному житті.

А зараз головні актори Лі Чжон Чже, Пак Хе Су, Ві Ха Чжун і Чон Хо Ен побували на вечірньому шоу Джиммі Феллона і розкрили парочку цікавих моментів, пов'язаних з "Грою в кальмара".

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

- Серіал дуже похмурий, але твій персонаж (№456) в общем-то не сумує. Мені цікаво, може щось не потрапило в серіал... або може була якась імпровізація.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Під час зйомок були імпровізації, але я дуже запам'ятав сцену, де Кан се Бек і мій персонаж Сон Кі Хун вперше стикаються. Я натикаюся на неї і вона упускає каву. Зазвичай передаєш їй, але я помітив соломинку на землі, я зімпровізував і засунув її в чашку кілька разів. Хо Ен так хотіла розсміятися, що навіть не піднімала голову", - говорить Лі Чжон Чже.

Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram
Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram

- Хе Су, ти став батьком прямо в день прем'єри.

"Це правда. Велике спасибі. Він мій щасливий талісман і благословення. Мої друзі називають його "Малюк Кальмар", - зазначив Пак Хе Су, відзначаючи, що малюк народився за десять хвилин до прем'єри серіалу.

Нагадаємо, фанатам запропонували зіграти в "Гру в кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть"

Як повідомляв "Знай.ua", секрет фіналу "Гри в кальмара" від Netflix: №456 знову "проміняв" доньку на гроші

Знай.ua писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон показала себе в реальному житті: маленьке чорне плаття і туфлі, як у Полякової