Відома ведуча програми "Футбол NEWS" Елла Іванюкович не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 6 тисяч осіб.

Відомо, що жінка приєдналася до команди телеканалів ще в 2008 році, після чотирьох років кар'єри в спортивній журналістики. Елла без будь-яких труднощів розбирається в світовому та українському футболі, а ще є фанаткою Златана Ібрагімовича.

Елла Іванюкович, фото: Instagram
Елла Іванюкович, фото: Instagram

Іванюкович любить демонструвати тонкощі своєї шикарної фігури і довгих ніг, і зараз телеведуча опинилася на знімальному майданчику, сидячи в кріслі, в дуже тонкій сукні.

"💜📺⚽️ #friday #tv #football", - написала Елла Іванюкович у публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На тлі можна помітити екран з логотипами команд української Прем'єр-Ліги.

Елла Іванюкович, фото: Instagram
Елла Іванюкович, фото: Instagram

"Вогняна🔥🔥🔥", "Карколомна!!!🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Сексапільна футболістка🔥🔥🔥", "Як завжди красуня🔥🔥🔥🔥🔥", "Шикарні ніжки, Елла, красуня🙏😉 хорошого ефіру вам😘", "Шикарна Еля😍😍😍", "Які ніжки, ходять по доріжці🔥🔥🔥", "Баскетбол тужить по тобі!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вербич з "Динамо" раптово став батьком, ощасливила розкішна дівчина: "Подарунок з небес"

Як повідомляв "Знай.ua", колишній футболіст ледь не застряг у вузькому 25-метровому тунелі, який постійно звужувався: "Це як бути похованим живцем"

Знай.ua писав, батько "героя" Євро-2020 Артема Довбика відповів Ніцой, чому син говорить по-русски: "Звик"