Переможниця десятого сезону романтичного проекту "Холостяк" Даша Ульянова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 280 тисяч чоловік.

По завершенню участі в цьому шоу, дівчина намагалася побудувати відносини з головним героєм Максом Михайлюком, але нічого не вийшло. А зараз українці можуть періодично бачити Відверті і гарячі знімки Даші, постійно демонструє прекрасну фігуру, пишні і пружні форми, а також свою гнучкість.

Даша Ульянова, instagram.com/dasha_ulyanovaa
Даша Ульянова, instagram.com/dasha_ulyanovaa

А зараз Даша Ульянова опинилася на знімальному майданчику шоу "Народний хіт" на телеканалі M2.

"Привіт! З вами Даша Ульянова і "Народний хіт" ❤ ️пишіть коментарі, мені дуже важлива Ваша думка", - пише учасниця "Холостяка" в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчина стала ведучою цього шоу і запитала фанатів, як їм - Чи подобається.

Дар'я Ульянова / фото: Instagram
Дар'я Ульянова / фото: Instagram

"Пишаюся і обожнюю❤️❤️❤️", "Як на мене сильно відволікає махання руками і кипиш) а так 🔥 приємно слухати))", "Мені здається багато руху рук, а так Слухати дуже приємно❤️", "Дуже красиво і говориш приємним голосом😍", "Яка ти розумничка😍 приємно слухати і спостерігати за тобою!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова розповіла про свій другий раз: "Дивовижний досвід"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Михайлюк розпрощався з життям "Холостяка" і одружився: "Сюрприз вдався"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Даша Ульянова оголилася і показала, де у неї темне волосся: "Ви можете все"