Зараз у розпалі навчальний рік, діти знову повноцінно мають ходити в школу, і нормально вчитися. На честь цього журналісти вирішили поцікавитися у знаменитостей, як вони вчилися і де прогулювали навчання.

Новий сюжет вийшов у програма "Світське життя" на телеканалі 1+1, не змінною ведучою якої є Катерина Осадча. Про свої пригоди в школі знаменитості розповіли під час премії Вчитель року, яку щорічно вручають.

Екс-міністр освіти і науки Лілія Гриневич зазначила, що вона була відмінницею, але, при цьому пам'ятає, що у неї була двійка, але аж у другому класі.

А ось ведучий Олександр Педан ще в шкільні роки себе зарекомендував як шоумен, і вів всі шкільні концерти та заходи. Він все вчив-здавав. Вчителі розуміли, що він не відмінник, але, як людина хороша.

Фото зі сторінки Олександра Педана
Фото зі сторінки Олександра Педана

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Джамала також середньо вчилася в школі, і любила співати на заходах.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

"У мене були четвірки, і навіть одна трійка мені здається - хімія. Ось, я визнаю, що у мене хімія, геометрія, математика - дуже важко пройшли" - розповідає дівчина.

А ось друга тріумфаторка Євробачення-Руслана, в школі була повною відмінницею. Алгебру вона обожнювала, і постійно їздила на Олімпіади.

Руслана, фото: Instagram
Руслана, фото: Instagram

Катя Павленко з Go_А вчитися любила перші кілька класів, після чого почала займатися музикою.

Катя Павленко, фото з Instagram
Катя Павленко, фото з Instagram

"Я була трієчницею, і сиділа на останній парті. Завжди чекала, поки закінчиться школа, щоб піти в музикалку" - йдеться в повідомленні від новоспеченої зірки.

Тимур та Інна Мірошниченко / фото : instagram.com/timur.miroshnychenko
Тимур та Інна Мірошниченко / фото : instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий Тимур Мірошниченко закінчив школу із золотою медаллю, але, при цьому, зазначає, що це йому в житті ніяк не знадобилося.

Нагадаємо, Джамала видала топ кращих серіалів для осінніх вечорів, підготуйте плед і какао

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала несподівано згуртувалася з Катериною Павленко з Go_A

Також, знамениті батьки з "Танців з зірками": Джамала, Фагот і Станіслав Горуна похвалилися міцними сім'ями.