Солістка української групи Go_A, яка нещодавно на популярному пісенному конкурсі "Євробачення 2021" посіла п'яте місце, Катерина Павленко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями відразу в декількох соціальних мережах.

Нещодавно жінка сфотографувалася для журналу Vogue, і розповіла в інтерв'ю виданню про те, чому ніхто більше не побачить зелену шубу, в якій вона була на "Євробаченні", на концертах. Катерина зазначила, що до популярності було дуже важко достукатися до слухача, а зараз з цим проблем немає. Адже вони стали популярними на весь світ. Але тепер у них є величезна відповідальність, тому просто так взяти українську народну пісню не вийде.

Go_A, фото: Instagram
Go_A, фото: Instagram

"Симбіоз електроніки і фолку - специфічна суміш, і треба бути обережним. З іншого боку, хочеться дати людям ритм, щоб це звучало актуально в XXI столітті. Але в той же час зберегти мелос", - поділилася співачка.

Після цього Павленко розповіла, що зелена шуба виступає певним символом весни, яку бог лісу Шум одягає, щоб люди слідували за ним. Образ народився завдяки роботі з художниками Дмитром Курятою, Костянтином Томільченком та Олександром Братковським.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому більше побачити цей прекрасний наряд не вийде, адже після конкурсу музиканти повернули одяг в костюмерну. Але існує шанс, що згодом шуба буде перебувати в музеї "Євробачення", проте ніякої підтверджуючої Це інформації немає.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A зізналася, що було між нею і лідером Måneskin: "Не буду влазити"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса

Знай.ua писав, шлях України на "Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу