Чоловік солістки групи» Вінтаж " Анни Плетньової потрапив у страшну дорожньо-транспортну пригоду. Про це ексклюзивно повідомляє телеграм-канал Super.

За інформацією джерела каналу, Кирило Сиров розбився на мотоциклі. В даний час він знаходиться в реанімаційному відділенні.

Артистці повідомили про інцидент під час її концерту, який відбувся вчора. Відразу ж після виступу Анна Плетньова поїхала до чоловіка в лікарню.

Відзначається, що Кирило Сиров — відомий в Росії бізнесмен. Він є співвласником фірми "Валента", це одна з найбільших фармакологічних компаній в країні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анна і Кирило одружилися в 2005 — му році, виховують двох спільних дітей-дочку Марію і сина Кирила.

Анна повідомила новинному каналу, що за станом її чоловіка стежать медики.

"Все під контролем. Так, він в реанімації", - підтвердила співачка.

Раніше повідомляли, жертва моди Андре Тан згадав своїх "намистинок", завалений гардероб і повернув 2007-й: "я лікувався, таблеток немає...".

Як повідомляв Знай.иа, Слава Дьомін, Діма Коляденко і Андре Тан зізналися в ДТП з самокатами на дорогах: "мало не задавив дитину".

Знай.иа писав, дизайнер Андре Тан навчив українок жіночності: "сексуальний досвід-це ключ".