Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Якось знаменитість привертала увагу до своїх голих грудей, щоб дівчата ознайомилися з необхідністю планових обстежень для профілактики раку молочної залози. А зараз вона вирішила поговорити про курячі яйця.

Аніта Луценко, фото Instagram anitasporty
Аніта Луценко, фото Instagram anitasporty

"Яйця! Чи Любите ви їх так, як я?🤪 Варені, смажені, омлет, скрамбл, Бенедикт...? Ваша улюблена форма в якій готові поглинати яйця? Для мене єдиний жах-це випити сирі🤪 або просто рідкий білок 😵 1 яйце = 68 ккал; білка - 5,5 г; жиру - 4,65 г; вуглеводів - 0,5 г", - пише Аніта Луценко в публікації.

У коментарях з'явилося багато користувачів з цікавими відповідями на цю публікацію. Хтось згадав про фрагмент фільму" Наречена, що втекла", коли вона не могла визначитися, в якій варіації любить яйця. А хтось вважає, що яєць багато їсти не можна.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У будь-якій формі! Якщо не з'їм яйце на сніданок, через годину вже буду голодна😂", "Терпіти не можу і не їм, іноді у випічці, якщо готую сама, то замінюю", "Обожнюю некруто😋😍", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Аніта Луценко прикрила голі груди келихами, щоб врятувати мільйони жінок

Як повідомляв "Знай.ua", Аніта Луценко назвала топ-13 жіночих проблем з фігурою: "Жир над колінами, вушка бісять..."

Знай.ua писав, Аніта Луценко згадала найбільші провали молодості: три бали з бігу і бажання все кинути