Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Падалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася на декількох фотографіях зі студії "Телевізійна служба новин", опинившись в шикарному червоному брючному костюмі і задаючись питанням про те, чи підходить він їй — чи ні.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

З посмішкою на обличчі Марічка Падалко дивиться спочатку в сторону і лише потім в камеру. Її вигляд "змусив" колег і фанатів писати коментарі про те, як чудова телеведуча в цьому костюмі.

"Брючний костюм - так чи ні)? Рідко одягаю, завжди сумніваюся)", - написала знаменита журналістка в публікації.

Під образ Марічка підібрала білосніжні туфлі, які майже не видно під штанами, а ще майку тілесного кольору.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Марічка Падалко, скріншот: YouTube
Марічка Падалко, скріншот: YouTube

"Розкішно❤️❤️", "Таааак🔥🔥🔥🔥❤️. Марічка, ви чарівність", "Так й ще раз так😍😍😍", "Дуже красиво❤️❤️❤️", "Вам дуже йде!", "Так! Дуже елегантно і жіночно! Я ще на ранковому ефірі помітила красу", " О! Як ви вчасно! Прямо сьогодні вранці вас хвалила. Вам це дуже підходить! Не сумнівайтеся!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марічка Падалко "втекла" від дітей, щоб побути наодинці з красунчиком: "Життя може бути цікавим"

Як повідомляв "Знай.ua", розведена Соломія Вітвіцька пішла в рознос після "дівич-вечора" в Лас-Вегасі під пісню Wellboy "Гуси"

Знай.ua писав, Марічка Падалко засвітила фігуру в купальнику: "Охочих мало"