Популярна українська співачка Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

У понеділок, 11 жовтня 2021 року, фронтвумен групи "The Hardkiss" святкує 31-річчя після низки сміливих, сексуальних і шикарних образів, підкреслюючи фігуру і апетитні форми.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Якось Юлія Саніна грала в "Гру в кальмара", а в минулу суботу опинилася на сцені з пародією на свою подругу, Тіну Кароль. Співачка втілила образ Тіни з кліпу "Скандал". І зараз Юлія "дочекалася" короткого, письмового привітання.

"@the_hardkiss, крихітко моя, вільна, я вітаю тебе", - йдеться в Stories.

"Вільна" Юлія Саніна, бо Кароль вирішила нагадати про їхню спільну однойменну пісню.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Які вони прекрасні!💘 ", "Мої найулюбленіші українські співачки! Краще ні", "Юля, з Днем Народження☺❤️❤️", "Юлечка, вітаємо❤️", "Красуні", "У них що... в один день днюха?", "Дві красуні цього світу!!!❤🔥😍", "Королеви🔥", "Кращі🔥", "Привіт всім, іншим співчуваю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss під наглядом Юрія Ткача влаштувала "Скандал" Тіни Кароль: "Чекаю відповідь"

Як повідомляв "Знай.ua", малюк Тіни Кароль став "бешкетником" і зіпсував інтерв'ю "матусі" через арбузика: одного не вистачило

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss зіграла в "Гру в кальмара " від Netflix з напівголою попою: "В захваті"