Популярна українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Зовсім недавно жінка вперше взяла інтерв'ю у Володимира Зеленського на посаді президента України. На своїй сторінці вона зізналася, що накопичилося неймовірне безліч питань, тому інтерв'ю було досить гострим і гарячим.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Однак в її профілі все ж більше простого життя, поза знімальним майданчиком. Катерина любить викладати фотографії з новонародженим малюком і зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

Якось вона виставила відео з його Stories собі. Телеведучий показував, які шикарні яблучка виросли у них на ділянці. Частину з них він вже встиг зібрати. І після цього Осадча опублікувала мовчазний осінній знімок, опинившись на сонечку без макіяжу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Єдине, що можна помітити — невеликий смайлик помаранчевої осіннього листя. Причому одягнена Катерина легко і, мабуть, не боїться замерзнути. Бо останнім часом температура повітря починає падати.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Руслана, Джамала і Катя Павленко з Go_A розповіли про успіхи в шкільні роки: "Я була трієчницею, сиділа на останній парті"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський розповів про свій другий президентський термін, одна жінка не хоче: "піднімає тему"

Знай.ua писав, Катя Осадча разом із Соломією Вітвицькою та Сергієм Притулою пішла дивитися на пригоди красеня, поки Горбунова не було поруч: "будете сумувати"