Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і часто радує багатотисячну армію шанувальників свіжими публікаціями з особистого і творчого життя.

Артистка користується великою популярністю не тільки в соцмережі Instagram, але і на розважальній платформі TikTok. На аккаунт Олени підписано вже понад 440 тисяч фоловерів, яких вона регулярно радує кумедними роликами.

Цього разу співачка розмістила гумористичне відео на тему жіночого сміху і про його різні прояви. Олена попросила свою половину аудиторії прекрасної статі розповісти, як звучить їх сміх. Перший варіант говорить - "Сміятися як дівчинка". А другий, який більше до душі і самій артистці - "Гиржати як дика коняка на всю вулицю".

@alyona.alyona.official

А у вас 1 чи 2? 🧐 #fyp #гумор #дівчата

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) - Kali

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona з двійником Ченінга Татума показали найгірший кошмар всіх дівчат: в халаті і зі сміттям

Нагадаємо, що Alyona Alyona раптово розповіла Насті Каменських про весілля: "Запам'ятати це, як найяскравіше"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona "вибухнула" на камеру після переїзду до хлопця: "Без дригів руками і попою"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona зберігає подарунок коханого чоловіка вже 15 років, хлопця тоді в думках не було: "Ви закохаєтесь". Alyona Alyona описала п'ять речей, які повинна мати кожна людина на планеті.