Анастасія Приходько розповіла про свій досвід вагітності. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост. Іноді дівчина спілкується з ними в форматі сторіз.

Співачка переважно займається вихованням дітей. Навесні цього року співачка народила хлопчика Луку, який став третьою дитиною в сім'ї. Також у Приходька є дочка Нанна від першого шлюбу, а також шестирічний син Гордій.

11 жовтня в сторіз Instagram Анастасія Приходько опубилковала відповідь на питання передплатниці. Там її запитали про те, наскільки вона схудла під час вагітності.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

на пологи я йшла в 75 кілограм, зараз важу 54. Майже на двадцять кілограм. Або більше двадцяти? Ні, двадцять. Ну десь так
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.