Олег Винник перервав мовчання і дав перше за рік інтерв'ю для проекту "Зірковий шлях" на каналі «Україна».

Співак зізнався, як готується до концертів, кого замість нього можна побачити на сцені та чи буде спільна пісня з Олею Поляковою.

«Майже не сплю, дуже напружений. Мало хто про це знає», - скаржиться Олег.

Олег Винник, скріншот: YouTube
Олег Винник, скріншот: YouTube

Львівський концерт був під загрозою – Олег багато працює над спільним проектом із Олею Поляковою, а же у переддень виступу втратив голос.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Ми не святі, ми ж хворіємо… Дублерів немає… Коли в європейських країнах працював, в мене було по три-чотири дублера», - зізнався співак.

Олег Винник та Оля Полякова, фото: Instagram
Олег Винник та Оля Полякова, фото: Instagram

Пісня із Олею Поляковою ледь не загубилася в переписці. Олег знайшов її в листуванні зі своїм директором, і заспівав через 9 місяців.

«Минуло 9 місяців, я дав знати Олі… Вона написала, що любить мене і обіймає своїми довгими ногами», - пригадав виконавець.

Карантин поділив його життя на до та після. Олег перехворів на ковід минулої весни, вся команда злягла майже одночасно. Від ускладнень померла одна із працівниць.

«Я переніс все легко… ти бачиш себе в дзеркалі, за 20 хвилин стаєш вдвічі меншим і кричиш!», - поділився співак.

Винник також зізнався, що тричі потрапляв у серйозні ДТП, коли він був за кермом. У Німеччині в нього врізалося авто, Олег дуже постраждав.

«Звідти виходить кілька дитсадочків, дружини… Я сміявся – була істерика», - згадує він.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.