Відомий український телеведучий, Григорій Решетник поділився фотографією з усією своєю родиною. Чотири чоловіки і тендітна дружина, яка за ними доглядає.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік намагається радувати шанувальників цікавим контентом.

Будь це робочі кадри, з різних зйомок, або знімки того, як він проводить весь свій вільний час, звичайно ж з сім'єю.

Цього разу Григорій Решетник показав фотографії зі своєю дружиною Христиною, і їх трьома синами. Пара на вихідних вибралася за місто, на ферму, щоб показати дітям сільську місцевість.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Так як діти ростуть в міському середовищі, такого вони раніше не бачили, тому, Григорій Решетник розповів, як вони реагували на свойских тварин.

"І тут почалося: спочатку хлопці боялися і тікали навіть від курей думали думали, що вони будуть нападати на них 😱 я вже мовчу про великих тварин - з тими взагалі коннекта не було 🐗 але нічого, поступово освоїлися, почали підходити до кізок, овець, ослів - гладити їх і годувати 🐑 🐐 грати з собачками і котиками 🐕 🐈 ⬛" - сказано в повідомленні.

Під час всієї цієї дії, Григорій Решетник згадав своє дитинство, адже літні канікули він проводив у селі, з бабусею і дідусем. У них було багато худорлявості - кілька свиней, корів, кури, гуси і так далі.

"Тому я пас корів, вичищав свинарники і корівники, годував і поїв телят, а також, доїв корів 💪 з величезною радістю і щастям згадую своє дитинство-воно було не таким гламурним, як у моїх дітей" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огнєвіч

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розкрив осінні плани зі Златою Огнєвіч

Також, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям