Олена-Крістіна Лебідь здивувала шанувальників новорічними фотографіями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників.

12 жовтня дівчина опублікувала дві фотографії поруч з ялинкою. На першій фотографії українська телеведуча в зеленій сукні тримає подарунки поруч з шеф-кухарем з "Пекельної кухні" Алексом Якутовим і першою віце-міс Росії Наталією Єжовою. На другому знімку дівчина лежить під ялинкою.

Коли все починалося як завжди!🤩 💫 🥳 🥳 🎄 🎄 🎄 А закінчилося як завжди 🙈 😂 😂 😂
, - підписала фотографії знаменитість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Велика частина фоловерів здивувалася контексту фотографій.

головне що під ялинкою, а не в салаті😂"; " а шо вже Новий Рік? Впустіть мене туди 😂 😂
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.