Режисер дорами "Гри в кальмара" Хван Дон Хек розповів про те, на які жертви пішов заради свого творіння. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі CNN.

Тепер уже всесвітньо відома дорама "ігри в кальмара" від Netflix продовжує ятрити серця і фантазію мільйонів шанувальників по всьому світу. Поки глядачі чекають другий сезон, творці даного серіалу розкривають секрети популярних сцен. Зокрема, сам режисер дорами розповів про проблеми з зубами.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Перш ніж це стало одним з найпопулярніших шоу Netflix, сценарист і режисер Squid Game Хван Дон Хек витратив більше десяти років на його створення - і, за його словами, він втратив шість зубів через стрес під час зйомок.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зліва у мене досі немає двох молярних зубів. Мені потрібно вставити імпланти, але у мене немає часу на це
, - повідомив він.

Також він зазначив, що концепція його історії в тому, щоб не використовувати героїчних персонажів. Головними героями повинні бути невдахи, які справляються з неприємностями.

Нагадаємо, знаменита сцена дорами "Гра в кальмара" виявилася імпровізацією: "Вона там взагалі сміється". Творці серіалу розкрив секрети серіалу.

Як повідомляв "Знай.ua", №218 став татом "малюка кальмара" перед прем'єрою на Netflix: є кому продовжувати смертельну гру

Знай.ua писав, фанатам запропонували зіграти в "Гру в кальмара" від Netflix, вони погодилися: "Розстрілювати теж будуть".