Колишня солістка популярного музичного гурту "ВІА Гра" Тетяна Котова розповіла, що покинути колектив її змусила її тодішня колега Альбіна Джанабаєва.

Як розповіла Тетяна Котова у програмі "Главный вопрос", суперечності між ними почалися через жарт, після якого Альбіна Джанабаєва нібито приревнувала її до Валерія Меладзе.

За словами Тетяни Котової, терпіти істерики вона не захотіла, тому сама попросила продюсерів відпустити її з колективу.

Альбіна Джанабаєва з Валерій Меладзе, фото з Instagram
Альбіна Джанабаєва з Валерій Меладзе, фото з Instagram

Тетяна Котова зізнається, що після розмови з продюсером, вони домовилися про те, що співачка буде працювати над сольним проєктом, а решту учасниць залишилися на своїх місцях.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Я вже не виносила всі ці сутички й ситуації з Альбіною. Все сказала нашому продюсеру. На що він відповів "Давай продумаємо, як це можна зробити і ти підеш іншою дорогою". Ми домовилися, що я буду робити сольний проєкт, а всі хто залишився, вони залишилися на своїх місцях, - зізналася співачка.", - говорить вона. Тетяна Котова

Нагадаємо, співачка Віра Брежнєва показала свою витончену спину: "Як же захотілося взяти за талію.". Віра Брежнєва втомилася після скандалу зі зрадами її чоловіка Костянтина Меладзе, тому вона мріє про спокій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "докучання" Кіркорова: "Досить, припиняй". Валерій Меладзе дав велике інтерв'ю Youtube-каналу Люкс ФМ, де поділився подробицями особистого життя.

Також "Знай.ua" писав, не гірше за Віру Брежнєву: дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва прийшла у форму після пологів, зірку ВІАгри не впізнати. Покращала Альбіна Джанабаєва змусила злостивців кусати лікті