Серіал "Гра в кальмара" б'є всі рекорди за переглядами, тому не дивно, що творці задумалися над зйомками другого сезону.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram актор Хо Сон-тхе, який зіграв роль одного з ключових героїв — гангстера-боржника на ім'я Чан Док Су, поділився інтригуючим фото зі знімального майданчика.
На фото актор позує на тлі величезного павільйону в якому найімовірніше зніматимуть другий сезон серіалу "Гра в кальмара". Багато шанувальників серіалу припустили, що Хо Сон-тхе цим фото натякнув, що зйомки серіалу вже почалися.

Хо Сон-тхе, фото з instagram
Хо Сон-тхе, фото з instagram

"Сезон Ⅱ ??? 😅 🤣 🤔 ",- так Хо Сон-тхе підписав опубліковане фото.

Варто нагадати, що перший сезон "Гри в кальмара" вийшов на телеекрани 17 вересня 2021 року. Сезон складається з дев'яти серій і зараз б'є всі рекорди за переглядами на Netflix.
Поки що ніяких подробиць про вихід другого сезону "Гри в кальмара" творці серіалу не розголошують. Але, відомо, що в ньому зіграє чимало акторів з першого сезону.

Нагадавши, що "гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголембувши.Що відомо про акторів, які там зіграли.

Раніше повідомляли, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Чон Хо-ен "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю

Також, фанати "гри в кальмара" знайшли на гривнях підозрілий натяк. Тепер у шанувальників дорами "гра в кальмара" є кілька питань до художників з Нацбанку

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще