Футбольні збірні України та Боснії і Герцеговини зустрілися у свого роду плей-офф за друге місце у групі D 12 жовтня у Львові. Збірна України продовжує відбір до Чемпіонату cвіту 2022 року.

Українці відкрили рахунок на перших хвилинах матчу, перший гол у ворота суперника забив Андрій Ярмоленко. Таким чином Україна виграла перший тайм у Боснії і Герцеговини.

У другому таймі суперники зрівняли рахунок. Аріель Ахмедходжич з правого флангу влучно пробив у дальній кут воріт Пятова.

Перед цією грою положення в групі D наступне: Франція - 12 очок (6 матчів), Україна - 8 (6), Боснія і Герцеговина - 6 (5), Фінляндія - 5 (5), Казахстан - 3 (6).

Андрій Ярмоленко, instagram.com/zbirna.ua
Андрій Ярмоленко, instagram.com/zbirna.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Україна - Боснія і Герцеговина, фото: Спорт Сегодня
Україна - Боснія і Герцеговина, фото: Спорт Сегодня

Раніше збірна України на виїзді обіграла Фінляндію з рахунком 2:1, а Боснія і Герцеговина в гостях перемогла Казахстан з рахунком 2:0. Один проти одного українці й боснійці в попередні роки не грали.

Склад збірної України: Пятов – Забарний, Кривцов, Матвієнко – Тимчик, Степаненко, Шапаренко, Соболь – Ярмоленко, Циганков – Яремчук.

Запасні гравці: Бущан, Різник, Сирота, Сидорчук, Корнієнко, Зубков, Харатін, Шабанов, Булеца, Довбик, Сікан, Караваєв.

Склад збірної Боснії і Герцеговини: Шехіч – Стевановіч, Хаджикадуніч, Ахмедходжіч, Чівіч – Хаджиахметовіч, Наліч, Колашінац – Гояк, Джеко, Превляк.

Збірна України, кадр з відео
Збірна України, кадр з відео

Нагадаємо, Дзідзьо виконає державний гімн перед поєдинком Україна - Боснія і Герцеговина: де дивитися матч. Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, виконає гімн України перед матчем відбору на Чемпіонат світу-2022 Україна-Боснія і Герцеговина у Львові

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна-Боснія і Герцеговина: команда Петракова у Львові боротиметься за путівку да Катару, о котрій та де дивитися. За словами експертів, відповідальність матчу вкрай висока, тому і місце проведення обрано під ситуацію – Львів. Тут українська збірна ще ніколи не програвала. Стартовий свисток пролунає о 21:45

Також "Знай.ua" писав, сота гра Пятова та прогноз на матч України з Боснією та Герцоговиною: як збірна Петракова виборюватиму путівку до Катару. Українська збірна у Львові, в рамках поєдинку 8-го туру відбору до ЧС-2022, приймає Боснію і Герцеговину. Гра відбудеться 12 жовтня