Для всіх шанувальників красивого футболу і головної команди країни є важливі новини. Так, у вівторок, 12 жовтня, українська збірна у Львові, в рамках поєдинку 8-го туру відбору до ЧС-2022, приймає Боснію і Герцеговину.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Постер-анонс, скріншот: Instagram
Постер-анонс, скріншот: Instagram

У цій кваліфікаційній групі Україні залишилося провести два поєдинки - обидва проти Боснії і Герцеговини. Своєрідний плей-офф за право зіграти в додатковому раунді кваліфікації. Щоб зберігати шанси на підсумковий успіх, Україні не можна програвати.

Відповідальність матчу вкрай висока, тому і місце проведення обрано під ситуацію – Львів. Тут українська збірна ще ніколи не програвала. Стартовий свисток пролунає о 21:45.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Орієнтовні склади на матч Україна-Боснія і Герцеговина

Україна: П'ятов - Забарний, Кривцов, Матвієнко - Тимчик, Сидорчук, Шапаренко, Соболь - Ярмоленко, Циганков - Яремчук.

Боснія і Герцеговина: Шехич - Ахмедходжич, Ковачевич, Чивич - Стеванович, Цимирот, Хаджиахметович, Гояк, Колашинац - Джеко, Превляк.

Пряма онлайн відеотрансляція відбудеться відразу на двох телеканалах – "Футбол 1" та "Україна". Перший працює за передплатою, другий можна знайти у безкоштовних провайдерів цифрового телебачення. Окрема інформація для тих, хто користується виключно інтернетом: шукайте матч на OTT-сервісах MEGOGO, Oll.tv, sweet.tv, Воля ТВ, Київстар ТВ, Vodafone TB та інше.

Раніше повідомляли, Олександр Петраков висловився про перемогу України над Фінляндією у відборі на ЧС-2022: "Нічого не коштує".

Як повідомляв Знай.uа, Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар.

Знай.uа писав, Олександр Зінченко замість колискової включив доньці футбольний матч: заснула без задніх ніг.