Після перемоги у Фінляндії збірна України прилетіла у Львів. Тому перед грою з Боснією спортивний репортер Микола Васильков вирішив зібрати кілька цікавих фактів про команду.


Про це розповіли на youtube-каналі "vZbirna".
Український напівзахисник Денис Олійник розповів, як пройшов для збірної України матч з Фінляндією. Він відзначив, що для команди ця перемога є дуже важливою.

Денис Олійник, скріншот із відео
Денис Олійник, скріншот із відео

"Що стосується гри, дуже важливо, що забили швидкий гол. Другий ключовий момент гри, що коли пропустили, одразу ж забили гол. Хороша тактична гра", - зазначив футболіст.

Напівзахисник Микола Морозюк під час тренування у Львові також зробив прогноз на майбутню гру з Боснією. Він сподівається, що збірна України й в цій грі отримає перемогу.

Микола Морозюк, скріншот із відео
Микола Морозюк, скріншот із відео

"Ми виграємо 2:1. Заб'є Ярмоленко і Зубков. Ой, я переплутав Яремчук. Я просто Зубкова поміняв з Яремчуком", - зазначив футболіст.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Що цікаво, для футболіста Андрія Пятова гра з Фінляндією була сота за збірну України. Однак, цей матч рахується тільки у національному реєстрі. Все через те, що кілька років тому було проведено матч з Мальтою, де замість шести замін збірна виконала десять.

Андрій П'ятов, фото з вільних джерел
Андрій П'ятов, фото з вільних джерел

Саме через це FIFA не зарахувала цей матч, тому за їх реєстром Андрій Пятов зіграв тільки 99 ігор за збірну. Однак національний реєстр України все ж зараховує ту гру футболісту.
Також нещодавно збірна України з футболу вперше офіційно була представлена в новому футбольному симуляторі FIFA 22 від EA Sports. Футболісти вже випробували на собі віртуальну гру та навіть встигли позмагатися один з одним.