Анатолій Анатоліч розчулили шанувальників фотографією зі своєю дружиною. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди «і» Ранок з Україною «на телеканалі» Україна " Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік. З ними український телеведучий активно намагається ділитися подробицями свого особистого життя.

Як відомо, цього літа, а саме 20 липня у Анатолія Анатоліча і його дружини Юли народився син, якого вони назвали Ніл. Це третя дитина в їх великою і дружною сім'єю. Також у нього є дві дочки: десятирічна Аліса і восьмирічна Лоліта.

12 жовтня український ведучий опублікував пост зі своєю дружиною Юлією Бойко. "Багатодітні", - підписав Анатоліч даний пост.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати фотографії.

Красиві ❤️"; "Дуже красива пара👍 👍 👍"; "Яка ж ваша дружина розкішна жінка ♥ ️ гарне фото, красива пара😇"; " Пара💑"; " Класні 🔥
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.