Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Цього разу Оля розповіла, чим здивував її 6-річний син Нестор зранку перед школою. У кадрі артистка показала ще сонного хлопчика, який поскаржився на болі в горлі і закладеність носа. Як відомо, цього року він пішов у перший клас, але турботлива мама не могла відпустити сина на уроки в такому стані, тому забила тривогу і відразу ж вирушила з ним до лікаря.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories
Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Оля повідомила, що лікар обстежив Нестора і заявив, що з хлопчиком все гаразд. А такі симптоми з'явилися на зовнішні подразники і на різку зміну погодних умов, тому Нестор вже на наступний день може відправлятися на навчання.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories
Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розкрила біль усіх дівчат під час ПМС: "Хочеться..."

Нагадаємо, Оля Цибульська в грайливому вбранні "накинулася" на чоловіків: "Нудно тут"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська дала спокій Дзідзьо і взялася переслідувати Сергія Притулу: "Ходимо слідами"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська заявила про поповнення в родині: "До сліз, любов є"