Для всіх шанувальників сімейства Кардашьян з'явилися дуже цікаві новини. Справа в тому, що 40-річна Кім стала дебютантом в дуже популярному американському комедійному шоу, яке виходить на NBC - Saturday Night Live.

Цими вихідними Кім продемонструвала відмінне почуття гумору, викликавши сміх у глядачів своїм монологом і сценками, і довела, що їй не чужа самоіронія.

У своєму монолозі вона багато жартувала про себе і свою сім'ю. Кім навіть в іронічній манері прокоментувала своє розлучення з 44-річним Каньє Вестом. Однак пізніше зірка сама повідомила про це в мережі Instagram.

Публікація Кім Кардашян, скріншот: Instagram
Публікація Кім Кардашян, скріншот: Instagram

"Вибачте, мені знадобилося кілька днів, щоб відійти! Мені не терпиться поділитися з вами своїм неймовірним контентом SNL (Saturday Night Live) в найближчі кілька днів. Вести суботній вечір в прямому ефірі, ймовірно, була однією з найкращих подій в моїй кар'єрі! Обсяг роботи, в яку вкладається вся команда @nbcsnl, щоб зробити таке шоу можливим, не має собі рівних! Я безмежно вдячна за цей досвід і всім, хто підтримував мене і так багато працював, щоб зробити все це можливим! Дякую! Якщо ви пропустили шоу, воно зараз доступне на @hulu.", - пише Кім.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Публікація Кім Кардашян, скріншот: Instagram
Публікація Кім Кардашян, скріншот: Instagram

Кім опублікувала кілька цікавих кадрів з гримерки і навіть те, як її зустрічали на шоу.

Телезірка також розсмішила публіку, коли у своїй промові натякнула на пластичні операції сестер.

"Я рада бути тут сьогодні ввечері, щоб показати вам, що я більше, ніж просто симпатичне личко, і гарне волосся, і відмінний макіяж, і чудові груди, і ідеальні сідниці. В принципі я набагато краще, ніж та фотографія, яку мої сестри показують пластичним хірургам як приклад", — заявила в ефірі Кім Кардашьян.

Раніше повідомляли, Хлої Кардашьян в сміливому міні зганьбилася більше за Кім: туалетний папір заховати не подумали.

Як повідомляв Знай.uа, Кім Кардашьян "вкусив" Каньє Вест після розлучення.

Знай.uа писав, хочу, як Кім Кардашьян: колишня Каньє Уеста показала, як зі звичайної жінки роблять богиню.