У мережі підозрюють, що американська зірка Кім Кардашьян вже знайшла собі нового коханого, незважаючи на незавершене розлучення з Каньє Вестом.

Детальніше про це пише Page Six.

Відомо, що в лютому Кім Кардашьян і Каньє Уест заявили про розрив свого шлюбу. На даний момент процес розлучення ще не завершено, проте в мережі вже запримітили для моделі нового залицяльника.

Ним виявився репортер CNN Ван Джонс, з яким Кардашьян знайома досить давно. Вони разом неодноразово були помічені на світських заходах, крім цього, Кім протягом 4 років проходила стажування на позиції юриста в організації Джонса #cut50.

Кім Кардашян / фото : instagram.com/kimkardashian/
Кім Кардашян / фото : instagram.com/kimkardashian/

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ван Джонс / скріншот з відео
Ван Джонс / скріншот з відео

Джерела, близькі до Кардашян, спростовують чутки про роман, заявляючи, що у пари тривалі робочі відносини і спільна зацікавленість в реформі кримінального правосуддя. У 2018 році вони разом працювали над звільненням Еліс Джонсон, яку засудили до довічного ув'язнення в 1996 році за звинуваченням у ненасильницьких діях, пов'язаних з наркотиками.

Кім Кардашян / фото : instagram.com/kimkardashian/
Кім Кардашян / фото : instagram.com/kimkardashian/

Деякі вважають, що у Кім Кардашьян меркантильні наміри по відношенню до Вана Джонса. Критики заявили, що вона хоче використовувати його в просуванні своєї юридичної кар'єри, як колись використовувала Каньє Уеста для просування в світі моди.

У будь-якому випадку, навіть якщо чутки про їхній роман виявляться правдою, вони обидва можуть собі дозволити відносини. Про розлучення Кім ми вже говорили, а сам Ван Джонс 2 роки тому розлучився зі своєю дружиною, з якою провів у шлюбі 14 років.

Нагадаємо, що трансгендер Кейтлін Дженнер йде в губернатори Каліфорнії: батько Кайлі і Кендалл замінить Шварценеггера.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестричка Кардашьян з'явилася на грудях рокера з Blink-182: смілива татуювання.

Також Знай.uа писав, що Хлої Кардашьян попалася на Фотошопі, знімок без обробки випадково потрапив в мережу.