Відомий російський телеведучий і вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв похвалився поїздкою на Сицилію, в яку оговтався зі своєю новою коханою Катериною. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram, де за його життям стежить понад 350 тисяч осіб.

"А що тут напишеш? Довго чекали з @tulupova можливості втекти удвох на кілька днів. Ми на Сицилії. Запаморочливо красиво і смачно. Готуємо, гуляємо, п'ємо і їмо, і насолоджуємося можливістю бути удвох. Сьогодні місто Катанія і рибний ринок. Життя як є. Обіцяю подробиці про інші дні теж. А сьогодні слова щось не складаються. Всіх обіймаю", - поділився він особистими спостереженнями.

На знімках Дмитро гуляє містом, покасує величезну риб'ячу голову і прилавки з мандаринами.

У коментарях йому підказали, на що варто звернути увагу на острові.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дмитро, помітили шоу на рибному ринку, як продавці заманюють клієнтів? Це щоденне ранкові шоу я запам'ятав назавжди", - зазначає один з шанувальників.

Інших стурбувало питання, з ким же залишилися діти.

"Прекрасно, коли можна удвох вирватися... Тільки ось докори сумління мучать, що дітей "кинули"", " а дитя молодше де? З ким?«, "А де малюк і з ким?",- розпереживалися фанати, але Шепелєв поспішив їх заспокоїти, запевнивши, що «з Тихоном все в порядку. Не треба переживати".

"Вдалого відпочинку, це просто необхідність-відпочити без кіндерят, обов'язково потрібен відпочинок", " Там же в кафешках смачно! Від готування теж треба відпочивати", - вважають фанати.

Нагадавши, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв відібрав у дітей найулюбленіше:"у них була ломка". Шепелєв показав щасливого сина на Мальдівах

Раніше Знай писав, що вдівець Фріске Дмитро Шепелєв озвучив плани сина на майбутнє: "стати рок-зіркою". Дмитро Шепелєв показав сина Жанни Фріске

Також Знай писав, що Вдівець Фріске Шепелєв розповів, що відчував після народження другого сина: "ледь себе стримую"