Відома українська журналістка, засновниця PR-агентства, дружина відомого телеведучого і головного інтерв'юера країни Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, яку називають просто - Юла, поділилася зі своїми друзями і шанувальниками роздумами стосовно кар'єри артиста і творчого вигорання.

Справа в тому, що Юлія навіть вирішила згадати, для прикладу, світових зірок, яких вже немає в живих. Ось, до чого може довести - "втомився на роботі".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Instagram.

Публікація Юли, скріншот: Instagram
Публікація Юли, скріншот: Instagram

"Мій найулюбленіший час - коли артист тільки починає підніматися по творчій кар'єрі. Це радість від кожного лайка, що вийшла стаття, першої обкладинки, першого великого шоу. У цей час невимовна безкорислива радість і всієї команди, яка живе, за великим рахунком, на ентузіазмі і ейфорії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Далі-гроші, слава, кон'юнктура, багато "порадників" і уявних друзів. І ... творче вигорання. Цей процес циклічний. У цей час важливо зробити паузу. Важлива перезавантаження. І новий виток. Інакше, артист набридає всім і кожному і перш за все самому собі.

Мене завжди заворожував клуб 27. Ця містична історія нереальних музикантів, які не впоралися з собою і пішли ... з різних причин. Але є одна загальна - творче вигорання, яке спричинило за собою прийоми заборонених препаратів.

Популярність - небезпечна штука. Залежна. Вона і є наркотик. Через це я сильно ціную час, коли з'являється в нашій компанії артист, який тільки починає запалювати!", - пише Юлія Бойко.

Анатолій Анатоліч і Юлія Бойко, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч і Юлія Бойко, фото: Instagram

Раніше повідомляли, дружина Анатолія Анатоліча "зголодніла" після пологів: збудила всіх чоловіків, включаючи чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, Потап і Настя, Ольга Сумська і Віталій Борисюк, Юлія Саніна і Вал: пари, які доводять, що працювати разом можна.

Знай.uа писав, Тіна Кароль підчепила залицяльника прямо в домашніх капцях: в халаті і з рушником на голові.