Учасниця шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка", вирішила показати українцям, чим вона звикла вдома харчуватися. Кіт зацікавився.

Нові stories дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщає шанувальників про все, що відбувається з нею в житті. Всі найголовніші і цікаві події дня вона публікує у себе в stories, і там кожен день.

Цього разу почала свій Insta-день вона з фотографії сніданку. На фотографії, яку опублікувала Юлія Бельченко невелика тарілка з гречаною кашею, солоними огірками, дієтичними хлібцями і шматочками м'яса.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Таким варіантом трапези зацікавився і її кіт, почавши все обнюхувати.

"Сьогодні без сосисонів" - підписаний знімок на сторінці "Зайки" в соціальній мережі Instagram.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

Протягом усього іншого часу учасниця проекту "Холостяк" розповідала про роботу. Зараз вона активно продовжує розвивати своє агентство по SMM, навчаючи українців роботі в Інтернеті.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

Юлія ретельно підходить до цього процесу, адже, прекрасно розуміє, на скільки це важливо не тільки для неї, але і тих, хто зважиться пройти курс.

Балакучих stories в цей день вкрай мало, і вона вирішила ще додати пост з мотивуючою цитатою, яка припаде до душі тим, хто в пошуку себе.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

"Не бійся змінити своє життя, якщо цього хочуть твої серце і душа. Інакше доведеться жити, змінивши душі і серцю" - сказано там.

Нагадаємо, Юля Зайка пішла по стопах Анни Богдан і знайшла курорти дешевше, ніж в Україні: лайфхаки для відпустки від учасниці "Холостяка"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред людного пляжу: не треба соромитися

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про постраждалих на дівич-вечорі і показала кільце на безіменному пальці