Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проект покинула 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram учасниця проекту Юлія Бельченко повідомила про новий ефір пост-шоу" Як вийти заміж " з ведучим Григорієм Решетником.

Для передачі "Зайка" вибрала досить відвертий наряд-короткий чорний топ, подовжений жакет і обтягуючі атласні блюки кольору шампанського.

"вже чекаю вас на пост-шоу" Як вийти заміж " 🌹 обговорюємо поцілунки 💋 хто? Де? З ким? Коли? Навіщо?"- написала Юлія.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Юлечка красуня❤️", "найкраща Зайка🤍 🐰", " Зайка дуже красива, але мені одній більше подобається мейк з першої вечірки, ніж ті, що роблять на постшоу? 🐰 🐰 🐰 ", "Скромна Зайка перетворилася на молоду вовчицю🤣 😜", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що учасниці " Холостяк 11 "розкрили, хто насправді платить за побачення:"чоловік самі знаєте кого".

Нагадавши, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливако: "слова зайві".

Як повідомляв портал Знай.иа, Юля " Зайка "зізналася, що покине" Холостяка": Міша дізнається страшну таємницю.

Також портал Знай.иа писав, як учасниці " Холостяк 11 "пустилися у всі тяжкі на побаченнях з Мішею Заливако:"такі с*чкі".