Суддя "Танців з зірками" Максим Чмерковський розповів, як після року стосунків розійшовся зі своєю майбутньою дружиною Петою Маргатройд через те, що злякався відповідальності.
Про це Максим Чмерковський розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну в програмі "Слава+".
Так, суддя "Танців з зірками" розповів, що після року стосунків зі своєю майбутньою дружиною його, нібито переклинило і він вирішив її кинути. Виявилося, він злякався, що вони швидко з'їхалися і в його холостяцькій барлозі з'явилася жінка.

Максим Чмерковський, скріншот з відео
Максим Чмерковський, скріншот з відео

" Я просто злякався. Того, що раптом у мене в будинку вона. Я відкрив двері шафи, а там всі її речі, і я взагалі цього не зрозумів. І я якось так, що все це закінчиться. Я про свободу не думав, я просто злякався", - розповів він.

Коли пара не бачилася тривалий час і знову побачилася, то Максим Чмерковський не знав, як поводитися зі своєю обраницею. Вони провели разом кілька днів, але він не знав, як почати розмову про те, що потрібно закінчувати відносини. І тому він вирішив зробити це, коли вона сідала на літак.

Максим Чмерковський, скріншот з відео
Максим Чмерковський, скріншот з відео

" Я все не міг їй сказати і вже приїхавши в аеропорт, вона вже здала валізу. І ось вона зараз піде туди, а я як би туди не можу, у мене немає квитка. І ось в цей момент я подивився і сказав яку ту дурість. Мовляв, давай зробимо паузу. Я потім за це ще довго платив", — розповів він.

Варто відзначити, що з 2012 року Максим Чмерковський перебуває у відносинах з Петою Маргатройд. 4 січня 2017 року у пари народився син Шей Александер Чмерковський.