Українська телеведуча, модель, а також дружина ведучого популярного проєкту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла, як доглядає за своїм розкішним волоссям.
На своїй сторінці в Instagram Олександра Кучеренко зізналася, що скільки себе пам'ятає - завжди була з довгим волоссям.
Зірка зізналася, що від народження була смуглявою брюнеткою, потім в дитсадку перетворилася на блондинку з кучерями. Однак далі волосся стало все дедалі темнішим. І навіть донині Кучеренко жодного разу не задумувалася про те, аби змінити свій природний темно-русявий колір.

Олександра Кучеренко, фото з instagram
Олександра Кучеренко, фото з instagram

"Мене не раз запитували, якою я фарбою користуюся і як відростити таке пишне волосся😁 Я завжди думала, що останнє - це виключно питання генетики. Чула навіть, що у кожної людини природно закладена своя максимальна довжина волосся, далі якої воно не відростає, що не роби. Та одної гарної генетики, як виявилося, замало - я ледь врятувала своє волосся після щоденних зачісок у той період, як стала міс", - зізналася Олександра Кучеренко.

Під час модельних зйомок у неї сильно псувалося волосся, тому що тоді про термозахист ніхто і не згадував. Після цього Олександрі Кучеренко знадобилося кілька років, щоб відновити пошкоджене волосся і повернути здоровий блиск та довжину.

"Зате тепер я вже не жалкую часу і грошей на зволожувальні маски, салонні процедури раз на місяць і, якщо маю можливість не користуватися термоприладами, то роблю зачіску без них. Наприклад, зараз перед своїми щоденними телезйомками я використовую тільки лак для волосся", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим: "Звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай писав, що молода дружина Дмитра Комарова засвітилася на відпочинку без чоловіка: закохала греків довгими ніжками

Також Знай писа, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька