Олександра Кучеренко-модель, телеведуча і одна з найкрасивіших дружин українського шоу-бізнесу не соромиться показувати свою ідеальну фігуру в Instagram. І цього разу вона не залишила своїх читачів без красивих кадрів і порадувала своїх 132 тис. підписників мальовничими публікаціями з подорожі. На кожній фотографії в очі відразу кидаються красиві і довгі ноги моделі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також зірка заявляє, що опинилася на грецькому острові Ідра спонтанно і це було її найкращим рішенням, яке вона ніколи не забуде. Найбільше моделі сподобалися затишні вулички, ідеальні фотолокації і місцевий транспорт - коні, осли і морське таксі.

Дружина Дмитра Комарова у своєму пості про грецьку подорож не скупилася на поради. Вона лаконічно описала пам'ятки які варто відвідати на цьому прекрасному острові і навіть порадила легендарний фільм 1957 року «Хлопчик на дельфіні» з Софі Лорен який був знятий саме в цьому прекрасному куточку планети.

Скрінштот з Instagram

Прихильники просо в захваті від ідеальної фігури, довгих ніг і шикарного відпочинку. Немає жодного поганого коментаря під постом.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Поки одні підписники дюбуються дружиною відомого телеведучого Дмитра Комарова і красотами Греції, другі не розуміють, а куди жродівся сам соловік.

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, Дружина зірки "Кріпосної" Тараса Цимбалюка у грайливій сукні оголила декольте: "Яка красуня".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак з ножем "повертається" до України: оголена і небезпечна.

Також портал Знай.uа писав, що Зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла: "Час пити молочко, а не ось це все".