Один з учасників шоу "Холостячка" вирішив підкорити Злату Огнєвіч своїм співом. Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінки співачки.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

В рамках передачі для Злати Огнєвіч зробили так званий конкурс талантів. Один з учасників на ім'я Олег вирішив спробувати себе як виконавець пісень.

Вона на останній церемонії троянд сказала, що я повинен її здивувати. Я знайшов той інструмент, яким я дуже хотів її здивувати. І я зайшов на її поле, - повідомив він.

Чоловік попросив заспівати разом зі Златою Огнєвіч. Попри те, що вокальних навичок у Олега було нем6ного, їм вдалося скласти своєрідний дует.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери неоднозначно відреагували на дане рішення. Хтось похвалив за сміливість, а хтось розкритикував

Ризиковано. Явно він себе з боку не чув. Жорстке караоке 🙉"; "і після цього ще Злата його відчитала на церемонії 😂 😂 😂 ну жінка зухвала"; "а вибере все одно задворного...
, - пишуть вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.