Ані Лорак, фото з instagram
Ані Лорак, фото з instagram

Ані Лорак закуталася по самі очі перед весіллям колишнього Мурата

Ані Лорак опублікувала серію нових фото, на яких позує на фоні осіннього міста. Співачка одягла стильне чорне пальто, а щоб зробити свій образ цікавішим, вона одягла стильні браслет та ніжні обручки.

Земельна ділянка, скріншот: Youtube
Земельна ділянка, скріншот: Youtube

Поклав око на чужий город? Українців каратимуть за "самозахоплення" земельних ділянок

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Останнім часом власники земельних ділянок все більше страждають від збитків, які завдають загарбники. Все через те, що їх стримує мізерний обсяг кримінальної відповідальності. В Україні хочуть уп'ятеро посилити відповідальність за захоплення чужої земляної ділянки.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Українцям пообіцяли знизити тарифи на тепло: скільки заплатимо за опалення в квартирах і школах

Державна компанія України "Нафтогаз" планує запропонувати приватним підприємствам в країні контракти на постачання газу з фіксованим тарифом. Голова правління "Нафтогазу" Юрій Вітренко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що приватні підприємства цілком можуть розраховувати на ціну 13,7 грн за куб.м газу, як було запропоновано раніше і для бюджетних установ.

Покрова: джерело: YouTube
Покрова: джерело: YouTube

Погода на Покрову 14 жовтня влаштує українцям ідеальний вихідний

Всі жителі країни з нетерпінням чекають на вихідні дні з нагоди відразу декількох свят - окрім державного Дня захисника і захисниць України та Дня українського козацтва, святкується також Покрова Пресвятої Богородиці. У ці дні в українців буде можливість гарненько відпочити і навіть кудись виїхати, адже метеорологічні умови дозволять розгулятися і чудово провести час.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Вийшла заміж? Злата Огнєвіч заінтригувала таємною обручкою з "Холостячки"

Злата Огневич опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, де на її аккаунт підписані 322 тисячі осіб. На знімку дівчина стоїть в темному вбранні і тримає троянду в руках. Фолловери почали активно коментувати дану фотографію. Більшість з них зазначили вроду співачки.