Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко, Тоня Матвієнко, потішила своїх прихильників гарною новиною. Відповідне фото з’явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона повідомила, що їй та співаку Роману Скорпіону, з яким вони дуетом виконали нову пісню «Я нікому тебе не віддам», вручили особливу нагороду.

«Неймовірні щасливі roman.skorpion_official нагородили нас за пісню «Я нікому тебе не віддам». Вдячна кожному, хто вболівав та заслухав наш дует», - написала вона у підписі до свого посту.

«Друзі, це наша з вами нагорода. Дякую Богові за це. @tonya_matvienko ти талісман цієї пісні», - повідомив у свою чергу Роман Скорпіон на своїй сторінці в Instagram, де за його творчістю слідкують майже мільйон фанатів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Тоня, Рома, які Ви щасливі!!!», «Вітаємо!», «Вітаю, вперед до нових вершин!», «Вітаю! Дуже гармонійний дует», - пишуть у відповідь фанати співаків.

«Вітаааю!!! Бажаю отримати ще не одну нагороду», - додають інші коментатори.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.