Учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук стала блогеркою, і цього разу розповіла дівчатам, що робити, якщо ваш чоловік виявився одруженим.

Нові stories вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно дає поради українкам стосовно стосунків, а також розповідає про всі зміни в її зовнішності. Все це в рубриці Питання-відповідь.

На цей раз прихильниця запитала у Анастасії, що робити, якщо чоловік виявився одруженим, але при цьому ще є і коханка, а дівчина закохалася в нього. "Відчуваю себе ганчіркою" - підсумувала вона питання.

Відповіді від блогерки довго чекати не довелося, і вона відразу зазначила, що від одружених чоловіків потрібно бігти відразу, так як це не призведе ні до чого хорошого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ти що, ах**ла? Це зайнятий чоловік - у нього дружина є, а те що він пi***ас, і у нього є коханка - нічого не говорить. Але у нього є дружина - це повинно бути для тебе червоною ганчіркою, і добре, що ти відчуваєш себе ганчіркою, відчувай" - каже дівчина у своєму ролику.

До слова, не так давно Анастасія зробила собі нові груди, і шанувальники запитали, коли вона їх представить своїм шанувальникам в Instagram. У дівчини комплексів і сорому по всій видимості немає, тому на ролику вона продемонструвала результати пластики.

На сторінці, яку блогерка залишила в позначці є знімки відразу після операції, як було і стало, але, Анастасія Покрищук пообіцяла незабаром виставити ще ряд кадрів. У скільки обійшлася Ця операція - не повідомляється. А ось за голлівудську посмішку довелося віддати 3700 Євро.

Раніше повідомляли, перероблену пацанку Покрищук застали в обіймах бездомного: "не пробачить зради".

Як повідомляв Знай.ua, перероблена пацанка Покрищук обійняла унітаз, щоб заробити 300 доларів

Знай.uа писав, перероблена пацанка Анастасія Покрищук навчила поведінці на першому побаченні