На особистій сторінці в «ТікТок» відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

У ролику Покрищук з рожевим волоссям у відвертому костюмі, що складається з шкіряних ременів, танцює на краю басейну і співає під чужу фонограму. У якийсь момент вона дивиться вниз, на сходинку, і стає в воду. При цьому Анастасія - в шкіряних ботфортах.

Вона присідає і спокусливо крутить стегнами.

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні в захваті від образу самої переробленої з Пацанок, а інші не зрозуміли, що ж відбувається і навіщо вона полізла в басейн.

@justqueen1988

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - НаПорядокВыше

"Вау!", "Настя шикарна!", "Фігурка супер!",» Костюмчик – залік«, " де купувала костюм, підкажи?", "Ти просто бомба, офігенна!» ,- пишуть шанувальники Покрищук.

"Що це?", "Можна мати фігуру без флюсів", "Змій з пекла", "Крокодил"," ААА, біжи без оглядки – прибульці!", - не вгамовуються ті, кому така краса не до смаку.

Нагадаємо, раніше Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук заговорила на тему давньої професії: "Чи варто йти в ескорт?"Дівчина поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб * бо". Дівчина показала, як проводить час у магазині

Також «Знай.uа " писав, що Перероблена " пацанка "Покрищук розповіла про таємні бажання:"Хочу с*кса з другом". Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку