Відома українська телеведуча Марічка Падалко у День захисників та захисниць привітала українців зі святом. При цьому вона зізналася, що тепер її чоловік теж причетний до нього.

Про це телеведуча Марічка Падалко написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 190 тисяч осіб.

Ведуча 1+1 Марічка Падалко привітала українських захисників та захисниць зі святом. При цьому вона зазначила, що цьогоріч її чоловік теж став причетний до цього дня, адже уклав контракт з територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

Тепер її чоловік Єгор Соболєв тренується у територіальній обороні у вільний від роботи час. Марічка Падалко зізналася, що дуже радіє з цього приводу.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"Вітаю всіх Захисників і Захисниць країни зі святом! Дякую за Україну. Радію, що мій чоловік цього року уклав контракт з територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України. І старанно тренується у вільний від роботи час😀✌️", - написала Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Марічка Падалко "втекла" від дітей, щоб побути наодинці з красунчиком: "Життя може бути цікавим". Телеведуча вирушила у міні-відпустку без дітей

Раніше Знай писав, що розведена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні:"Довгі ночі". Вітвіцька зачарувала українців пляжним образом

Також Знайписав, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року: "Хвалю як можу". Марічка Падалко розповіла про виховання дітей.