Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Цього разу Марічка поділилася радісною новиною - їй з чоловіком вдалося вирватися на пару днів у міні-відпустку, в Черкаську область. Телеведуча зізналася, що зазвичай вони подорожують всією сім'єю, але навчальний рік вже почався, тому діти вирушили в школу.

"Вдячні дітям, що вони відмовилися пропускати важливі справи в своєму житті, і навіть школу 😊", - написала Марічка.

Марічка Падалко з дітьми, фото з особистого архіву ведучої
Марічка Падалко з дітьми, фото з особистого архіву ведучої

Марічка дала пару рекомендацій свої шанувальникам. В які дні і що варто відвідати в цьому куточку України. Наприклад, в Буцький каньйон вони з чоловіком заїхали вперше. За словами знаменитості - там є на що подивитися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"І головний наш висновок розмов «за кавою», що є життя і «після дітей»). І воно може бути цікавим!" - зізналася телеведуча.

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко та Єгор Соболєв охрипли на матчі Суперкубка України: "Супер сім'я"

Нагадаємо, Марічка Падалко засвітила фігуру в купальнику: "Охочих мало"

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко поскаржилася на брак уваги від своїх дітей: "Підлітки - вони такі"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко видала цифру, якої боїться кожна жінка: ні за що не вгадаєте