У Китаї наречена одягла на весілля 60 кілограмів золота і не могла пересуватися самостійно.

За китайською традицією, батьки нареченого викуповують наречену на весіллі золотом, і вага ювелірних виробів може бути необмеженою.

У провінції Хубей нещодавно пройшла церемонія весілля молодих, фото якої розлетілися по всьому простору Інтернету. Цей звичай зіграв злий жарт з нареченою, яку обвісили настільки великою кількістю золота, що вона не могла ходити і пересувалася скрізь тільки за допомогою свого обранця. Родичі піднесли дівчині пару масивних браслетів, а сам наречений 60 дорогоцінних намист, вага кожного з них становив близько кілограма.

Наречена в Китаї, фото з bigpicture
Наречена в Китаї, фото з bigpicture

Платити за наречену досі прийнято в багатьох країнах Близького Сходу і Центральної Азії, а також в Індії та Китаї.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У Китаї родичі нареченої, як правило, вимагають за згоду на шлюб 200 тисяч юанів (понад 800 тисяч гривень) і квартиру. В Україні і в багатьох країнах Європи був поширений протилежний звичай: сім'я нареченого очікувала, що у нареченої буде придане.

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Винищувачка вампірів" Сара Мішель Геллар похвалилася весільним вбранням: "Образ номер один"

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний сюжет для "Емілі в Парижі": закоханий чоловік влаштував неймовірне під Ейфелевою вежею

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "Її звуть Бреннан"