Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

У своїх Insta Stories Ольга показала, як вона відзначає відразу декілька свят в один день. 14 жовтня є знаменною датою для всіх українців, адже сьогодні День захисника і захисниці, День козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Артистка також привітала свою маму Анну Іванівну з 88-річчям і зібралася всією сім'єю у неї в гостях.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/
Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/

Пізніше Ольга вирушила зі своїм чоловіком актором Віталієм Борисюком на урочистий концерт від музичного фестивалю "Шлягер Року" в Жовтневий палац, з нагоди національних свят. У кадрі щаслива пара вітає весь український народ і залишає свої найкращі побажання.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/
Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська та Аня Трінчер показали, на що пішли заради Володимира Остапчука: Павло Зібров позеленіє від заздрості

Нагадаємо, що замужня Ольга Сумська усамітнилася з 61-річним чоловіком перед дзеркалом: "Жора, я щаслива". Ольга зустрілася з 61-річним актором Георгієм Делієвим.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська "постаріла" за один день і стала директором клубу: "Пощастило так пощастило"

Також портал Знай.uа писав, що замужня Ольга Сумська підловила Даніеля Салема посеред лісу: Борисюку не показувати