Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.

Володимир поділився зворушливими уривками відвертого інтерв'ю для шоу "Зірковий шлях", повна версія якого вийде вже дуже скоро на YouTube. Журналістам телеведучий розповів, як відсвяткував річницю весілля з дружиною Христиною в колі близьких, де зібралася вся велика сім'я Остапчуків. Також, він показав в Insta Stories маленький фрагмент найпотаємніших моментів спілкування з рідними за столом і звичайно ж, з коханою дружиною.

Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories
Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories

На короткому вигляді Вова знімає апетитний шашлик з мангала. Христина стоїть поруч і подає тарілку, щоб загорнути гаряче м'ясо в лаваш, тим самим висловлюючи своє занепокоєння.

"P м'ясом нічого не трапиться, тому що воно буде в мені", - жартівливо заспокоїв дружину Володимир.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories
Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories

Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories
Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимира Остапчука осідлала гаряча бестія в короткій спідниці: мрія кожного чоловіка

Нагадаємо, що дружина Володимира Остапчука влаштувала неймовірний сюрприз коханому: "Париж у Києві"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Остапчука виправдалася за скандальну вечерю з Філіпом Кіркоровим: "Вова теж..."

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук зловив дружину за вечерею з "забороненим" Філіпом Кіркоровим: "Як ти це допустив?"